top of page
IMG_2937.jpeg
SWK cursus schrijven.jpg

Samen met Cesar Zuiderwijk (Golden Earring, Sloper) schrijf ik sinds 2004 een cursus voor de Slagwerkkrant. De Slagwerkkrant is een tijdschrift vol interviews en nieuws op het gebied van drums en percussie. In onze cursus bieden we de lezers oefeningen voor op het drumstel.

Cesar en ik ontmoetten elkaar in 1995 tijdens drumfestival Paradiso van Slag. Ik was destijds in de finale gekomen van de Tama Drummers Award, en die finale was tijdens het festival. Cesar zat in de jury van deze talentenwedstrijd. Ik won die keer niet de Award, wel de publieksprijs en ik hield er contact met Cesar aan over. 

Niet veel later vroeg Cesar of ik drumles wilde geven aan zijn muziekschool Music Station. Dat heb ik veel jaren met plezier gedaan. En in 2004 vroeg hij me of ik wilde meeschrijven aan de Slagwerkkrant cursus die hij toen al wat jaren alleen schreef.

Samenwerken aan de cursus is fantastisch. Als we samen zijn vullen we elkaar creatief aan met ideeen, die we vervolgens uitwerken. De combinatie van onze verschillende achtergronden werkt daarbij fantastisch!

IMG_2939.jpg
IMG_2938.jpeg
IMG_2936.jpeg
IMG_2934.jpeg
bottom of page